Exemple

Time Out m’ha donat veu! 

Una companya que és artista i té l’ull més despert per aquestes coses, m’ha fet adonar de la grandesa de l’atzar!

Avui Time Out ha publicat una petita entrevista que em va fer la periodista Begoña García Carterón amb foto d’Irene Fernández, i l’he ensenyat a tot quisqui perquè estic encantada i és el primer cop que apareixo en un mitjà com a mi mateixa: com a locutora professional rosorforet.com i responsable del banc de veus locutorscatalans.cat

I mireu com són les coses que, a la publicació en paper (que agraeixo infinitament, perquè tinc la vista cansada de tanta pantalla dia rere dia i perquè el paper té un valor, un pes i una perdurabilitat -malgrat pugui semblar una paradoxa- que el núvol no té) l’atzar ha fet que la pàgina de l’entrevista tingui com a veí un anunci de la Setmana Sense Soroll, amb un immens Sst! per imatge. 

Quines coses, una entrevista a una locutora al costat d’un anunci que promou el silenci!! Bru-tal! No puc parar de riure! 

En qualsevol cas,  espero que aquesta coincidència no sigui mal auguri i que la paraula guanyi aquesta confrontació simbòlica que ha generat l’atzar. Per molts anys més posant veu als vostres projectes!!! 

I gràcies Cristina per aquesta mirada crítica, sàvia i sempre curiosa. Podeu veure el seu treball a cristinasampere.com

Podeu llegir l’entrevista aquí

Facebook Twitter Google Digg Reddit LinkedIn Pinterest StumbleUpon Email